Alarm en CCTV-systeem

Camerasystemen van het hoogste niveau

Hoe houdt u of houden uw medewerkers het gehele terrein in de gaten, zodat u de veiligheid van iedereen op locatie kunt waarborgen? Hoe zorgt u ervoor dat alle bewoners in een wooncomplex zich veilig voelen? Dat u incidenten snel kunt terugzoeken en toch ieders privacy waarborgt? Slimme camerasystemen bieden de oplossing. Systemen met haarscherp beeld en geluid, die kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingsopties en die zijn voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten. Met behulp van het ruime assortiment van E-Bar Engineering stellen we samen met u het perfecte systeem voor uw project op.

Camerabewaking

Om uw woning of onderneming te beveiligen, kunt u camerabewaking plaatsen. Camerabewaking is nodig om situaties te signaleren, te achterhalen en te kunnen bewijzen. Daarnaast kan het plaatsen van camerabewaking ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt, waardoor eventuele inbraken voorkomen kunnen worden. Door het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf verlaten.

Wanneer u op zoek bent naar professionele camerabewaking, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar installeren wij de beste beveiligingssystemen en bieden wij diverse pakketten camerabewaking inclusief installatie aan, zodat er altijd een pakket is dat perfect op uw behoeften aansluit.

Intercom

Wilt u graag kunnen zien wie er bij u thuis of op kantoor aanbelt? Met een intercom kunt u niet alleen zien wie er bij u aanbelt, maar ook nog eens communiceren met de bezoekers zonder open te hoeven doen. Bij E-Bar Engineering staat het geven van een veilig gevoel op de eerste plaats. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een (deur)intercom? Wij leggen u graag uit wat de diverse specificaties en mogelijkheden van een intercom zijn.

Alarmbeveiliging

Wanneer u op vakantie of een dagje weg bent, wilt u er zeker van zijn dat uw woning en onderneming veilig en beschermd zijn. Door uw panden te beveiligen met een alarmsysteem kunt u met een gerust hart de deur uit.

De laatste jaren hebben er steeds meer ontwikkelingen plaatsgevonden met betrekking tot alarmsystemen, waardoor er meerdere uiteenlopende thuis alarmsystemen aangeboden worden. Een goed en professioneel geïnstalleerde alarmbeveiliging maakt van uw woning een veiligere leefomgeving, maar hoe weet u nu welk alarmsysteem geschikt is voor uw huis?

Bij het aanschaffen van een alarminstallatie zijn er meerdere mogelijkheden. Onze alarmsysteem pakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedere woning een passende beveiliging is. Om er zeker van te zijn dat u het juiste alarmsysteem aanschaft, vertellen wij hieronder meer over onze pakketten.

Toegangscontrole

Neemt bij u thuis of op kantoor de behoefte aan beveiliging, veiligheid en beheersbaarheid toe? Door middel van een betrouwbare toegangscontrole, is het mogelijk om een geautoriseerde en gecontroleerde toegang voor personen te reguleren. Door de toegangscontrole kan worden waargenomen wie, waar en wanneer naar binnen of buiten is geweest. Een toegangscontrole zorgt voor een hoge mate van beveiliging bij een woning, kantoor of ander gebouw.

Er zijn veel professionele mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole, waardoor de keuze voor het juiste systeem en de installatie ervan maatwerk is. Wij kijken graag naar uw wensen, waardoor wij samen met u het juiste toegangscontrolesysteem kunnen kiezen en aan de hand de keuze een passende offerte kunnen maken.

De kracht van ons bedrijf is dat wij zowel het advies, de levering van hardware én de gehele installatie, inclusief bekabeling, volledig uit handen nemen. Onze professionele monteurs bezitten over de nodige kennis en certificeringen, waardoor zij alle weten over onder andere de bekabeling, brandveiligheid en vluchtroutes.