ev-box-installatie

Elektrisch rijden is nog nooit zo dichtbij geweest

Als elektrisch rijder wil je de accu van jouw auto zo veilig mogelijk, zo snel mogelijk, en bovenal zo goedkoop mogelijk opladen. Wanneer je jouw auto bij een openbaar oplaadpunt laadt, betaal je niet alleen voor de geleverde elektriciteit, maar ook een extra tarief aan de aanbieder van het laadpunt. Het is daarom op lange termijn voordeliger om thuis een laadpaal of muurstation te laten installeren. Bovendien kun je dan laden wanneer het jou uitkomt, zoals ’s nachts of in het weekend, en is er altijd een laadstation beschikbaar.

Hierom kiezen steeds meer consumenten én bedrijven ervoor om een of meerdere eigen laadstations aan te schaffen. De meesten kiezen hierbij voor installatie door een professional en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Professionele aanleg

Montage gebeurt door onze deskundige en gekwalificeerde medewerkers.

Landelijke dekking

E-Bar Engineering levert en installeert laadpalen in heel Nederland, zowel bij particulieren als organisaties.

Maak gebruik van onze kennis en kwaliteit

De veiligste en snelste manier om jouw elektrische auto op te laden is met een daarvoor bedoeld laadstation. Een laadpunt is een elektrische installatie die gebruikmaakt van relatief hoge spanning en stroomsterkte. Het kan daarom gevaarlijk zijn om zonder voorkennis zelf een laadpaal te installeren. Ga alleen zelf aan de slag als jij hier ervaring mee hebt en weet wat je doet.

Naast het trekken van kabels en het aansluiten van het laadstation, moeten er aanpassingen worden gemaakt in de meterkast. Hiervoor zijn verschillende certificeringen nodig. Je kunt een oplaadpunt daarom het beste laten installeren door een gecertificeerd installateur.